Om dette arrangement

Tid
19:00 - 23:00
Pris
Gratis
Place / Room
Vinterpaladset på Blågårds Plads
Målgruppe
Voksne
Foredrag og debat

Blågårdens podcastfestival i Vinterpaladset

11.02.20 - 14.02.20
Støberiet og Blågårdens Bibliotek inviterer i samarbejde med Københavns Radiobiograf og Københavns Biblioteker – LYD til podcastfestival i Vinterpaladset
Fire aftener med fælleslytninger.

Støberiet og Blågårdens Bibliotek inviterer i samarbejde med Københavns Radiobiograf og Københavns Biblioteker – LYD til podcastfestival i Vinterpaladset.
Over fire aftener skal vi samles om de gode lydfortællinger i et opvarmet cirkustelt på Blågårds Plads. Entréen er gratis, baren er åben, og programmet er som følger:

Tirsdag d. 11/2 kl. 19-21
'Bag om København' - om 'Rabarberlandets Bonnie og Clyde' (Københavns Biblioteker - LYD).
Vi skal på en tur tilbage til fortidens København og have besøg af kvinden bag Københavns Bibliotekers populære podcastserie, Berit Freyheit.

Onsdag d. 12/2 kl. 19.30 kl. 19.30-21
Københavns Radiobiograf & Podimo præsenterer...

Vi skal bl.a. lytte til komikeren Geos livtag med sin far i serien "Kan man tilgive en psykopat" og møde producenten bag, Mads Petter Kühnel. Og vi skal høre Louise Gammelgaards historie om følgevirkningerne efter et voldsomt seksuelt overgreb i serien "Efter sommeren."

Torsdag d. 13/2 kl. 19.30-21
'Læge søger grænser' (P1) - med Iben Maria Zeuthen og Københavns Radiobiograf

Københavns Radiobiograf og Blågården inviterer alle lyttere ind til en aften i teltet, hvor vi skal lytte til og tale om Iben Maria Zeuthens seneste radiodokumentar “Læge søger grænser”. Vi får besøg af både Iben Maria Zeuthen, hendes klipper Jacob Heldt og hovedpersonen i dokumentaren Søren Ventegodt.

Fredag d. 14/2 kl. 19-22
'Dolly Parton’s America' (WNYC Studios) - med mere

En valentinsaften tilegnet Dolly Parton.

Vel mødt i Vinterpaladset! 

Følge eventet her: https://www.facebook.com/events/543499826239479/