Foredrag og debat

MINO Talks: Vejen mod radikalisering

24.04.19
Hvorfor bevæger nogle sig mod radikalisering? Det spørgsmål diskuteres af 4 paneler til aftenens Mino Talks.

Hvorfor bevæger nogle sig mod radikalisering?

D. 24. april inviterer vi til en aften der går i dybden med, hvilke tendenser der ligger bag radikalisering og hvordan vi forhindrer det.

Dette og meget mere kan du få svar på, når vi gennem aftenens 4 paneler, sætter fokus på de forskellige aspekter af radikalisering.

Du kan blandt andet møde repræsentanter fra PET og Københavns Kommunes enhed for forebyggelse og radikalisering, en forsker på området og en bred række af case-personer fra de forskellige miljøer.

Aftenens ekspertpanel vil belyse deres arbejde med antiradikalisering – hvordan forhindres personer i at radikaliseres og hvordan arbejdes der med personer, der er kommet væk fra radikalisering?

Gennem flere runder sætter vi fokus på de personlige fortællinger, og du kan få et særligt indblik i vejen mod radikalisering fra personer, der har været midt i det.

Kom helt tæt på og få svar på dine spørgsmål, når vi inviterer til en aften, der sætter radikaliseringens forskellige aspekter i fokus.

Programmet annonceres løbende.