Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
0 Kr
Målgruppe
Voksne
Klubber

SKRIVEKLUB vol2

19.02.19
Vær med, når vi deler vores tekster med hinanden.

Skriveklubben er åbne for alle uanset køn, alder, uddannelse eller mangel på samme, og uanset hvor længe du har skrevet.

Hver anden gang medbringer du et stykke tekst, som du læser op for gruppen. Det kan være prosa, poesi, drama, kortprosa etc. Gruppen diskuterer teksten og giver konstruktiv feedback, mens du forholder sig stille. Efterfølgende må du kommentere på din egen tekst og gruppens feedback. Det giver gruppen mere frihed til at snakke om teksten, når du venter med egne kommentarer. Alle er naturligvis sobre i deres kritik.

Har du lyst til at være en del af SKRIVEKLUB vol2, skal du kontakte Søren Hørlyk på soerenhoerlyk@gmail.com. Her må du gerne skrive navn, alder, hvor længe du har skrevet og sende et par tekster med. Dette er ikke for at smagsbedømme, men fordi vi gerne vil sikre en hvis seriøsitet i gruppen.

Skrivegruppens størrelse er på ca. 8 personer, og der vil derfor blive etableret flere grupper, hvis interessen er til det.

Skrivegrupperne er lærerløse, og kontaktpersonen skal ikke forveksles med en underviser.

Har du selv lyst til at være kontaktperson for din egen skriveklub, kan du kontakte Anna Klarlund på gb4m@kk.dk.

Her kan du høre en podcast fra en af skriveklubberne, som er optaget af Københavns Biblioteker - LYD: https://bibliotek.kk.dk/nyheder/podcast/kundskabens-hotel-4-forfatterspirernes-skriveklub

Spørg biblioteket