keramikskål

Kurser & workshops

Keramik for børn ved Stine Jespersen

26.04.22 - 28.06.22
Gå til keramik i det hyggelige keramikværksted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Kurset favner bredt og du kan lave alt fra skåle til skulpturer med fokus på selve objektets form eller detaljen i dekorationen. I forløbet går du på opdagelse i materialet. Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler fordi, arbejdsprocessen er så direkte. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.

Vi afslutter forløbet med en udstilling hvor andre kan komme og beundre dine kreationer.

Hvem kan være med?

Man skal være fyldt 8 år for at deltage, man behøver ikke have prøvet at arbejde med keramik før men man må gerne. Underviseren tilretter kursusundervisningen til den enkelte deltager.

Keramikdesigner som underviser

Stine Jespersen er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger over det meste af verden med sin keramik. Hun har studeret og arbejdet i England, men er nu bosat i København, hvor hun driver et keramikværksted i sammenslutning med en gruppe af kunstnere.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere. Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.