Billede af tegneren Palle Schmidt

Unge
Kurser & workshops

Korte københavnske katastrofehistorier - tegneserieworkshop 3 (for 12-17 årige)

25.08.20
Drømmer du om at fortælle fede historier og måske også lave tegneserier?

Nu har du chancen for at blive undervist af den prisvindende tegneserieskaber og forfatter Palle Schmidt (kendt for bl.a. Thomas Alsop og STILETTO, begge udkommet i USA) som i over tyve år har levet af at skrive og tegne.

Forløbet består af tre kreative workshops, hvor deltagerne (12-16 år) får lov at prøve kræfter med historiefortælling.

I den første kommer vi til at arbejde med, hvordan man skruer et godt plot sammen, interessante karakterer, struktur, pitch og fælles brainstorm.

Anden workshop har fokus på det visuelle, med persontegning, miljø og grovskitser af jeres tegneserie.

Tredje og sidste gang vi mødes, skal vi finpudse og tegne vores historier færdigt og snakke om, hvad vi har lært. Hvis alt går efter planen, vil I hver især stå med 1-3 siders færdig tegneserie og en idé om, hvad I kan arbejde videre med. Vi fejrer den færdige samling af tegneserier med klap og kage. Alle historier samles i et hæfte, og alle får et eksemplar med hjem.

Hver gang vil du få en sandwich og lidt at drikke, så du er helt klar til at skrive, tegne og finde på.

Dato: Tirsdag d. 18.8, torsdag d. 20.8 og tirsdag d. 25.8
Tidspunkt: Kl. 16-20