Oplæserne Lene og Hans

Place / Room
Studielokalet "Tom" i stueetagen
Litteratur og lyrik

Højtlæsning om formiddagen - for voksne

15.10.19
Har du lyst til at høre en god historie til en kop kaffe? - Så mød op i lokalet ”Tom” i voksenbiblioteket klokken 11 om formiddagen på tirsdage i lige uger.

I en times tid læser bibliotekarerne Hans og Lene op af noveller, romaner eller andre gode tekster. Efter oplæsningerne er der tid til lidt snak om det læste.

Hvis du elsker at strikke eller lave kruseduller på en lap mens du lytter, så er du meget velkommen – medbring selv strikketøj og papir!

Vi læser op af danske som vel udenlandske forfattere - nye som gamle.

Praktisk info

Sted: Studielokalet ”Tom” i voksenbiblioteket i stueetagen. Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V

Tid: Kl. 11.00-12.00/12.30 på tirsdage i lige uger.

Pris: Gratis. Bare mød op!