Oplæserne Lene og Hans

Place / Room
"Toves Rum" i stueetagen
Litteratur og lyrik

Hør en god julehistorie - højtlæsning for voksne

11.12.18
Har du lyst til at høre en god historie til en kop kaffe? - Så mød op i lokalet ”Tom” i voksenbiblioteket klokken 11 om formiddagen på tirsdage i lige uger.

Kniber det med julehumøret?

Denne tirsdag læser vi højt af Frans G. Bengtssons "Røde Orm", nemlig kapitlet "Hvordan man drak jul hos Kong Harald Blåtand". - Den klassiske julehistorie man kun kan blive i godt humør af.

Vi serverer te/kaffe og æbleskiver.

Vi har højtlæsning hver tirsdag i lige uger, hvor bibliotekarerne Hans og Lene læser op af noveller, romaner eller andre gode tekster. Efter oplæsningerne er der tid til lidt snak om det læste.

Hvis du elsker at strikke eller lave kruseduller på en lap mens du lytter, så er du meget velkommen – medbring selv strikketøj og papir!

Vi har i årets løb læst højt af så forskellige forfattere som Italo Calvino, Jens Blendstrup, Helle Helle og Jan Kristoffer Dale.

Praktisk info

Sted: Studielokalet ”Tom” i voksenbiblioteket i stueetagen. Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V

Tid: Kl. 11.00-12.00/12.30 på tirsdage i lige uger.

Pris: Gratis. Bare mød op!