Place / Room
Seniorer
Litteratur og lyrik

Virtuelle læsegrupper for seniorer på Christianshavn

02.03.21
Sætter litteratur gang i dine tanker og minder? Og savner du nogen at dele dette med? Vi tilbyder nu online læsegrupper for seniorer.

Læseforeningen og Københavns Biblioteker tilbyder nu virtuelle læsegrupper for seniorer som alternativ til de fysiske læsegrupper, der plejer at mødes på bibliotekerne i København. Vi mødes derfor virtuelt indtil bibliotekerne åbner op, og vi igen kan mødes fysisk.

Nye deltagere er selvfølgelig også velkomne!

Læsegrupperne finder sted på Zoom:

Tirsdage kl. 15.00-16.00
Torsdage kl. 15.00-16.00

Tilmeld dig mødet på Læseforeningen hjemmeside

Om læsegrupperne

I læsegruppen kan du mødes med andre omkring god litteratur og dele tanker, følelser og erfaringer.

Det er gratis og kræver ingen forberedelse at deltage. Du logger bare på via et link, som du vil få tilsendt dagen inden læsningen. Det eneste det kræver er en computer eller tablet med kamera og en internetforbindelse.

Det er Læseforeningens frivillige læseguider, der er uddannet i metoden guidet fælleslæsning, der udvælger og læser et stykke skønlitteratur højt og skaber rum for fælles samtale. Det vil sige, at alle hører teksten for første gang, og så taler vi åbent om den.

Læsegrupperne er en del af et samarbejde på tværs af Læseforeningen, Sundhed-, Omsorg- og Kulturforvaltningerne i København.