Sådan sletter du dine reservationer

Her kan du finde en vejledning til, hvordan du sletter dine reservationer, hvis du ikke længere er interesseret i dem.

Vi opfordrer dig til at slette dine reservationer på materialer, du ikke længere har brug for. På den måde hjælper du med at forkorte ventelisten for de næste i køen.

Sådan sletter du reservationer:

1. Log på bibliotek.kk.dk

Klik på knappen "Log ind"

Log ind knappen på hjemmesiden

Udfyld formularen med loginoplysninger og klik på knappen "Log ind"

Indtastningsfelter til CPR-nummer og pinkode

2. Vælg "Min konto"

Min konto knappen på hjemmesiden
  3. Vælg "Reservationer"

Eksempel på reserveringer i lånerstatus
  4. Slet valgte reservationer

Sæt et mærke ud for den reservation, du vil slette, og klik på "Slet valgte reservationer":

Eksempel på markering af reserveringer

Klik på "Ja" for at slette din valgte reservation eller "Annuller" for at fortryde:

Visning af bekræftelse

Når din reservation er slettet, får du en bekræftelse i toppen af siden:

Eksempel på at slet af reservering er gennemført