Kundskabens Hotel #2 Ørntoft og den ubehjælsomme ungdom

22.06.18
Er ungdommen tabt? Det spørgsmål udforsker Theis Ørntoft i sin debutroman Solar, hvor højskolelæreren og forfatteren Theis kaster sig ud i en slags anti-dannelse og flygter fra alt, han kender. Kundskabens Hotel har sat en ung reporter og en ung bibliotekar til at tale om bogens skildring af unge og ubehjælpsomme velfærdsgenerationer.

Her kan du høre episoden 'Ørntoft og den ubehjælpsomme ungdom'
Varighed: 15 minutter og 58 sekunder

Produktion: Jacob Krag Linde og Anne Jeppesen
Medvirkende: Rasmus Riiskjær og Simon Jørgensen
Kendingsmusik: Eucrid Elms - 'I Just Saw The End of the World'
Andet musik: Aitua - 'Distance', The Sun Through a Telescope - 'Going Home' og Jared C. Balogh - 'Bridging and Mending'

Med Kundskabens Hotel inviterer vi dig ind på biblioteket – både i stille hjørner mellem fyldte boghylder og ved livligt larmende caféborde.

Her taler vi om litteratur, viden, kunst, film og musik med de mange inspirerende, vidende mennesker, man kan møde i Københavns Biblioteker.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Podbean
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcasten på eReolen

Eller skriv 'Kundskabens Hotel' i søgefeltet på din podcast-app

Få opdateringer og gode lytte-anbefalinger på Københavns Biblioteker - LYDs facebookside.

Tilbage til LYD