Familier
Foredrag og debat

Sådan hjælper du dit barn med startlæsning

31.08.22
Kunne du også godt bruge råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt kan støtte dit barns læsestart. Intentionerne kan være mange og gode, men det kan være svært at finde rundt i alle de gode råd.

Vi får besøg af Josefine Piihl, der er Master i Børns Litteratur og Medier, dansklærer i indskolingen og

børnebogblogger på @mitbogsskab på Instagram.  Hun giver konkrete og let tilgængelige bud på, hvordan forældre bedst støtter deres børn i læsestarten. Vi skal blandt andet besvare spørgsmålene:

• Hvad er bogstavets tre alfabeter?
  • Hvilke bøger er gode at bruge?
  • Hvor meget skal der læses dagligt?
  • Hvor alvorligt skal man tage de 20 minutters daglige læsning
  • Hvad med sværhedsgrad?
  • Hvis motivationen slet ikke er der, hvad gør man så?

Der vil være mulighed for spørgsmål.

For forældre til børn i 0., 1. og 2. klasse.

Tag dit barn med

Du må ikke tage børn med ind til foredraget, men der vil være kreaværksted og bogsnak i biblioteket for de børn, hvis forældre er til foredrag. Overlad trygt børnene til børnebibliotekaren, mens du selv bliver klogere.