Børn
Kurser & workshops

Forfatterspirernes skriveklub for de 11-18-årige

04.09.19 - 20.11.19
Er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes skriveklub lige noget for dig! Du bliver undervist af professionelle forfattere en gang om ugen og møder masser af andre unge med samme interesse. Forfatterspirernes Skriveklub er for alle mellem 11-18 år. Her i Brønshøj Bibliotek er underviseren er Saynab Farah Dahir, som nogle kender fra skriveklubben i foråret, og det er hver onsdag mellem 16.30 og 18.30.

I klubberne arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen. Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne?

Efterårssæsonen varer fra september til november og vi slutter af med en fest d. 26. november 2019 ved Vanløse Bibliotek.

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 5 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Brønshøj Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek og Vesterbro Bibliotek.

Det koster 500 kroner for efterårssæsonen.