Møllegades Boghandel
Litteratur og lyrik

Besøg Blågårdens Bibliotek på Lyse Nætter Litteraturfestival

04.08.18
Lyse Nætter Litteraturfestival er tilbage! Festivalen finder sted tre lørdage i løbet af sommermånederne juni, august og september i Møllegade på Nørrebro – både i boghandlerne, litteraturhuset og i gaden. Blågårdens Bibliotek deltager.

Festivalen byder på litteratur og oplæsninger, for både voksne og børn.

Lyse Nætter er en frivilligt drevet festival organiseret af de tre litterære institutioner i Møllegade: LiteraturHaus, ark books og Møllegades Boghandel.

Der kommer til at være et børneprogram fra Blågårdens Bibliotek med bogrelease, fortælling og sci-fi-workshop.

Blågårdens Bibliotek inviterer til ”Tidsrejsen i Møllegade.”

Fra kirkegårde til kybernetik.

• For børn fra ca. 6 år.

Program:

Lørdag d. 4.8.

Kl. 14.-15: VIP-release af Helle Laursens nye billedbog ”Tidens Mester” om rejser i tid og sted. Oplæsning. Fra 6-12 år.

Kl. 15-17: Science Fiction skriveworkshop med cand. mag. I litteraturvidenskab Maria Danborg – vi skriver egne historier om tid og rum. Fra 9 år.

Lørdag d. 1.9:

Kl. 13-14: Blågårdens børnebibliotekar fortæller: Møllegades glemte historie mellem to kirkegårde. Den uhyggelige historie om den unge Giertrud der blev begravet levende på Assistens. I krypten. Fra 6 år.