Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle
Udstillinger

Aftenreception Installation Næsten Menneske

25.01.20
Oplev installationen Næsten Menneske, som undersøger, hvordan vi bygger vores liv omkring daglige ritualer

Gennem en række lydoptagelser af mennesker som fortæller om sin hverdag, skabes der et billede af vores udflydende, men også præcise, forhold til tid, samt ønsket om at kontrollere, og samtidigt nyde tilværelsen. I installationen er lydoptagelserne sat sammen og fortolket som lydværk (Aune) og lavet om til rum i tekstil og keramik (Frogner og Steffensen).

Kunstnerne bag skriver dette om projektet:

Vi ønsker at skabe et rum for fortolkning, hvor man som besøgende kan lytte til andre menneskers fortællinger om tilsyneladende små hændelser, der gennem repetition og tid bliver en stor del af vores liv og hvem vi føler vi er.

Projektet, der har udviklet sig gennem møder det sidste halve år, startede med et ønske om at undersøge resultatet af tværfagligt kunstnerisk samarbejde. Vi har sammen udviklet ideen til installationen og efterfølgende arbejdet både hver for os og sammen om et endeligt resultat.

Therese Aune (komponist)
Tora Frogner (kunstner)
Thalia Steffensen (designer)

Instagram: @naestenmenneske

PROGRAM

Morgenfernisering | Næsten Menneske
torsdag 23.01. | kl. 07.30 - 09.30

Tidlig torsdag morgen inviterer vi til at opleve installationen Næsten Menneske blandt reolerne på Blågårdens Bibliotek. Mens byen langsomt vågner, kan du nyde en gratis kop kaffe eller te, samt noget for ganen, mens du træder ind i Næsten Menneske-universet. Her kan du sidde ned eller gå omkring, blive eller gå som du selv ønsker. Vi håber du har lyst til at begynde din dag sammen med os på biblioteket.

Aftenreception | Næsten Menneske
lørdag 25.01. | kl 19.00-21.00

Lørdag aften inviterer vi til en lille reception for installationen Næsten Menneske. Vi byder på noget at drikke og siger måske nogle ord. Therese Aune kommer også til at holde en minikoncert, der blandt andet består af noget materiale der tager udgangspunkt i arbejdet med installationen. Vi håber I kan tænke jer at fejre installationen i vores selskab!

Mere om os:
http://www.torafrogner.com
http://www.thereseaune.com

ABOUT NÆSTEN MENNESKE
The installation Næsten Menneske (Almost Human) investigates how we build our lives around daily rituals. Through sound recordings of people talking about their daily habits, an image of our fluctuating, yet precise relation with time, and our desire both to control and enjoy ourselves, occurs. The sound recordings have been interpreted in the form of a sound piece (Aune) and made into a space of textiles and ceramics (Frogner and Steffensen).

Therese Aune (composer)
Tora Frogner (artist)
Thalia Steffensen (designer)