Læs med dit barn

Læs med dit barn - gør læsningen til en hyggelig aktivitet I har sammen!

Kom godt fra start

Det er vigtigt at introducere dit barn til læsningens verden så tidligt som muligt. Forskning viser nemlig, at barnets sprogudvikling de allerførste leveår har stor betydning for senere skolesucces, for uddannelse og social status. Det er derfor vigtigt, at barnet kommer godt fra start allerede når det er helt lille*.

Læs og oplev

Københavns Bibliotekers i alt 20 biblioteker, råder over en kæmpe skattekiste af skønne bøger for børn i alle aldre og bibliotekerne arrangerer spændende arrangementer for familier, børn og unge. Arrangementerne kan være alt fra babyrytmik der stimulerer barnets sanser og sprogudvikling, børneyoga med historiefortælling, teater, kreative workshops, skriveværksteder for store børn og unge og meget mere. Alt sammen arrangementer der kan være med til at vække nysgerrigheden for historier og bøger, eller kan udvide en læseoplevelse.


Arrangementer og gode bøger for dit barn 0-2 år 

Arrangementer og gode bøger for dit barn 3-6 år

Arrangementer og gode bøger for dit barn 7-10 år

Arrangementer og gode bøger for dit barn 11-15 år

 

Lånerkort til dit barn

Er du eller dit barn meldt ind som låner hos os? Så kan du søge bøgerne frem og reservere dem direkte på hjemmesiden her. Noget tid efter kan du hente bøgerne på et bibliotek nær dig. Her kan du få mere inspiration til læsning. Du kan snakke med bibliotekarerne i den betjente åbningstid, eller du kan ringe til Biblioteket Online på 3366 3000. 

Opret dit barn som låner

Opret dig selv som låner 

Se bibliotekernes adresser og åbningstider

Velkommen i dit børnebibliotek!

*) Kilde: Korsgaard, K.: Det er hvad forældrene gør og ikke hvem de er, der har betydning, Tidsskriftet Viden om Literacy nr. 17, marts 2015, Nationalt Videncenter for Læsning. Læs artiklen "Det et hvad forældrene gør og ikke hvem de er, der har betydning"