Om biblioteket

Corona-info pr. 22.1.2021

Københavns Biblioteker har delvist lukket til og med d. 28. februar 2021 pga. Covid-19. 

 • I forbindelse med lukning af bibliotekerne i København fra d. 09.12.2020 pga. Covid-19 vil materialer kunne afleveres gebyrfrit fra og med d. 28.02.2021 til og med d. 15.03.2021.
   
 • Efter d. 15. marts vil gebyrer for overskridelse af lånetiden blive udmålt efter materialernes oprindelige udlåns- og afleveringsdato.
   
 • Der er fortsat åbent for telefon og mail til Københavns Biblioteker.

Skal du bruge biblioteksbøger til forsknings-, studie- eller skolebrug?  

 • Det muligt at afhente reserverede bøger i begrænset åbningstid. Vi henstiller til, at du kun benytter dig af muligheden for at låne, hvis du skal bruge bøger i forbindelse med forskning, studier eller skole.
   
 • Det er desværre endnu ikke muligt at udlåne bøger direkte fra bibliotekets hylder, men du kan bestille bøger via bibliotekets hjemmeside til forsknings-, studie-, og skolebrug. Vi gør opmærksom på, at der kan være længere leveringstid, før din reservation står klar til dig
   
 • Du skal bestille tid for at få adgang til at hente reserverede bøger. Tidsbestillingen åbner fra på mandag den 25. januar, her på siden. Bibliotekerne vil fra tirsdag den 26. januar være åbne fra kl. 12-14 på alle hverdage, Hovedbiblioteket fra kl. 12-16. Det er ikke muligt at tage ophold i biblioteksrummet. 
   
 • Den tid, du booker, er vejledende. Du kan derfor opleve at skulle vente på at få adgang til biblioteket. For at sikre det bedste forløb opfordrer vi til at vise hensyn til andre borgere og personalet ved at holde afstand. Mundbind skal bæres ved afhentning af bøger og materiale. 
   
 • I henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger bruger Københavns Biblioteker indtil videre tidsbestilling for at sikre, at der ikke er for mange personer i biblioteksrummet. Af samme årsag bør du besøge vores biblioteker alene.

Læs mere og følg med på bibliotek.kk.dk/corona og husk at du kan kontakte Biblioteket Online på 33663000 mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-14.

OBS! Vores system udsender stadig beskeder om hjemkomne reserveringer på alle bøger og materialer. Vi henstiller til, at du kun afhenter bøger, hvis de er til forsknings-, studie- og skolebrug. Du kan altid reservere bogen igen når vi åbner mere op eller du kan sætte dine reserveringer på pause. Se hvordan her. 

Christianshavns Bibliotek er på Facebook og Instagram!

Du kan finde os på Facebook her

Du kan finde os på Instagram her