Knæk læsekoden i Bogborgen

19.03.21
Lix eller Let? Det kan føles som lidt af en jungle at finde den rette letlæsningsbog. Bogborgen hjælper dig og dit barn godt i gang.

Hovedbiblioteket i Krystalgade har fået et stort område til alle små begynderlæsere og deres forældre. Området hedder Bogborgen og er indrettet som en ridderborg fyldt med letlæsningsbøger og omkringliggende læsehuler. Find Bogborgen på børneetagen på anden sal.

Kom godt i gang med at læse

Bogborgen hjælper dig og dit barn til at komme godt i gang med den allerførste læsning og knække læsekoden sammen. Bogborgen har:

  • et stort udvalg af letlæsningsbøger
  • læsetårnet – en guide til at finde rundt i letlæsningsbøgerne
  • gode råd til at støtte dit barn i den allerførste læsning

Bøgerne er inddelt i tre niveauer. Find dit barns niveau ved hjælp af Læsetårnet – en oversigtsguide, som du kan støtte dig til, når du besøger Bogborgen. Bøgerne kan både læses på stedet eller lånes med hjem.  

Opret dit barn som låner på Københavns Biblioteker inden jeres besøg.
Se hvordan du gør her på hjemmesiden.

Billede af Bogborgen på børneetagen

 

Få gode råd til at støtte dit barn i den allerførste læsning

Du kan også få gode råd til den første læsning fra Københavns Biblioteker ved at tilmelde dig forløbet ”Startlæsning”. Forløbet består af 6 mails med alt fra boganbefalinger til viden om læsning direkte i din indbakke.

Læs mere om forløbet her på hjemmesiden.
 

Et læseunivers for børn

Besøg børneetagen LÆS - et læseunivers, hvor børn kan gå på opdagelse og lege sig ind i bogstavernes og bøgernes verden.

Læs mere om etagen og planlæg dit besøg her på hjemmesiden