Fagstory Fortælling - Venskaber med dyr

Kan dyr og mennesker være venner og hvad føler f.eks. hunde, heste, katte og fugle for deres mennesker? Børnebibliotekar Vera fortæller om dyrs følelser, vidunderlige historier om hvordan venskabet med mennesker har foldet sig ud og giver tip til gode bøger hvor man kan læse mere.

I anledning af børnelitteraturfestivalen "Vi elsker bøger" har Vera fra Solvang Bibliotek lavet en fagstory fortælling om venskabet med dyr og da festivalen gik digital lavede vi fortællingen på video og det får du her glæde af. Neders i artiklen kan du se de bøger som Vera gør brug af og snakker om i videoen og du kan selvfølgelig reservere dem via vores hjemmeside. 

Hvad er en "fagstory fortælling" tænker du måske? 
Det er en samlet fortælling bygget på en række af de bøger vi har på biblioteket. Den tager udgangspunkt i et emne og er både en formidling af emnet men også bøgerne der handler om det samme på en gang. 

Denne fagstory fortælling handler om venskaberne mellem mennesker og dyr og er især rettet mod 4. klasses elever. Men alle kan have glæde af de gode historier, så lyt endelig med selvom du ikke går i 4. klasse. 

Materialer