Podcastserien 'Bag om København'
Indisk familie udstillet i Zoologisk Have 1901

Man udstiller da mennesker!

07.03.16
Bag om København #3. Synes du en tur i Zoologisk Have er en smule kedelig og ordinær? Så tag med tilbage til 1901 og oplev, hvad de dengang gjorde for at peppe det hele lidt op.

Historien om de mange udstillinger, af mennesker som blev udstillet i bl.a Zoologisk Have  i perioden fra 1870'erne til 1910'erne.

Afspil/download direkte
Varighed: 18:42
Nye episoder hver måned.
Skrevet og fortalt af Berit Freyheit
Yderligere speak: Jakob Kjær

Abonner via  iTunes

Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Du kan også finde os på Spotify  og  eReolen

Her kan du afspille episoder, hvis du ikke abonnerer.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Se i øvrigt også bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn https://bibliotek.kk.dk/temaer/koebenhavn.