Den digitale familie

Her kan du få et samlet overblik over arrangementer med forskellige workshops, hvor børn og voksne lærer sammen og får indblik i, hvad der ligger bag mange af teknologierne i vores digitale og teknologiske samfund.

Sidste år afholdt vi de første arrangementer med Leg og lær med programmering for de 5-8 årige og deres voksne med stor succes. I år gentager vi arrangementerne og udvider tilbuddet til også at gælde familier med børn i alderen 8-11 år. Arrangementerne er for alle: piger, drenge, fædre, mødre, tanter, onkler, bedsteforældre m.fl.

En workshop varer typisk to timer og handler om et bestemt emne. Læs mere i menuen til venstre og under de enkelte arrangementer. Man bestemmer selv, om man vil tilmelde sig en eller flere af dem. Udover workshops tilbyder vi i år også oplæg med Camilla Mehlsen, som vil give gode råd til forældre med børn i alderen 8-11 år.

Kalenderen vil løbende blive opdateret, efterhånden som de deltagende biblioteker får planlagt arrangementerne. 

”Programmering er ikke farligt"
Det er beskeden fra teamet, der står bag disse arrangementer. Det er en let og sjov måde at lære om programmering, og børnenes opfindsomhed og skaberkraft styrkes, når de skal løse opgaverne, som de stilles overfor. 

Alle kan lære det.

Læs mere i artiklen "Hvorfor skal alle lære at programmere? og hvordan?"