Podcastserien 'Bag om København'

Man udstiller da mennesker!

07.03.16
Bag om København #3. Synes du en tur i Zoologisk Have er en smule kedelig og ordinær? Så tag med tilbage til 1901 og oplev, hvad de dengang gjorde for at peppe det hele lidt op.

Historien om de mange udstillinger, af mennesker som blev udstillet i bl.a Zoologisk Have  i perioden fra 1870'erne til 1910'erne.

Varighed: 18:42

Nye episoder hver måned.
Skrevet og fortalt af Berit Freyheit

Abonner via
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Se i øvrigt også bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn https://bibliotek.kk.dk/temaer/koebenhavn.

Reservér
  • Bog

Menneskeudstilling : fremvisninger af eksotiske mennesker i Zoologisk Have og Tivoli

Af Rikke Andreassen, Anne Folke Henningsen (2011)