Børnebogcast nr. 37 - Sommerlæsning 2020

Lisa og Julie anbefaler gode bøger til sommerferien, både billedbøger, højtlæsning og børnenes egen læsning. Der er stakkevis af gode bøger at tage af!

Du kan lytte til Sommerlæsning 2020 her
Tid: 1:06:06

Sommerferie er læsetid. Om du er derhjemme og slapper af, sidder i et sommerhus og sveder eller besøger en ny by og har brug for en pause, så er en god bog altid rart at have med. I år er der måske særligt mange, der ikke skal rejse langt væk og som har brug for fantasien i romanerne og den oplevelse der er at finde i en ny historie. Vi har samlet en kæmpe bunke der forhåbentlig kan inspirere dig til hvad I skal læse hjemme hos jer. Mange af titlerne kan også findes som lydbøger på erolengo.dk, så de der vil dase i hængekøjen eller skal køre længe i bil også kan lytte til en god historie sammen eller hver for sig. Vi håber I får en dejlig sommer!

--------------------------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

 

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/