Børnebogcast nr. 38 - Bøger og bolognese

I anledning af børnelitteraturfestivalen Vi <3 bøger er arrangementet Bøger og bolognese gået digitalt, men vi serverer stadig massevis af gode bøger til de 8-12 årige, heldigvis.

Noget af det børnebibliotekarer elsker mest er at inspirere forældre og børn til den næste gode læseoplevelse. Børnebibliotekarerne på Vanløse bibliotek, Kathrine og Julie, plejer at afholde inspirationsarrangementet Bøger og bolognese, hvor familierne kan få gode titler samtidig med en omgang aftensmad, men da det for tiden er vanskeligt at samles så mange mennesker fysisk - og ovenikøbet servere mad - er arrangementet i år blevet til en podcast, så I kan lytte imens I spiser derhjemme.

Sammen med vært for Børnebogcast, børnebibliotekar Julie Arndrup, serverer de til gengæld mange gode bøger for børn på ca. 8 til 12 år. Velbekomme!

Du kan lytte til Børnebogcast via RSS, eller du kan finde Børnebogcast via Spotify, eller du kan finde Børnebogcast via iTunes.

Du kan downloade Børnebogcast direkte og lytte med det samme via dette link: download direkte.  Podcastafsnittet varer 55:40 minutter.

Følg Børnebogcast på facebook

Jinglen der bruges i programmet er:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

01.09.20