Børnebogcast: Vikinger og nordisk mytologi, med Charlotte Blay

Forfatter Charlotte Blay fortæller om sit forfatterskab og især om den nyeste serie, om vikingedrengen Hjalte. Bagefter anbefaler børnebibliotekarerne Julie og Sigrid titler om vikinger og nordisk mytologi.

Her aflytter eller henter du episoden Vikinger og nordisk mytologi, med Charlotte Blay.
Varighed: 50:45

Vikinger og nordisk mytologi er evigt populært emne, blandt børn og unge såvel som voksne. Og heldigvis udgives der hele tiden flere gode titler der enten foregår i vikingetiden, eller måske tager udgangspunkt i mytologien og det univers. Det er vi glade for på Børnebogcast, og glade blev vi også da Charlotte Blay skrev og spurgte om vi ikke skulle mødes og snakke om det. Det gjorde vi så - helt tilbage i august. Det blev til en spændende snak om Charlottes forfatterskab, der har strakt sig over det meste af hendes voksne liv og er rykket fra de genkendelige hverdagshistorier, til ud i verden med børn der lever under helt andre forhold, og nu tilbage til norden igen. I denne episode af Børnebogcast kan du høre Charlotte begejstret fortælle om det hele.

Bagefter anbefaler børnebibliotekarerne Sigrid og Julie en masse titler til børn og unge fra ca. 6-18 år, lige fra tegneserien Valhalla til blodige romaner for de unge. Der er noget for enhver fan af vikinger og de nordiske guder. Se den lange titelliste herunder.

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.
 

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Du kan holde øje med Børnebogcast på Københavns Børnebibliotekers Facebook.

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/