Kundskabens Hotel #8 Egan og den hårdkogte havnemafia

26.10.18
Der er gangstere med slipsenåle og silketørklæder, jazzorkestre i natklubber og iskolde bagholdsangreb på molen i dette afsnit af Kundskabens Hotel, hvor vi dykker ned i den historiske roman ‘Manhattan Beach’.

Jennifer Egans gennemresearchede værk skildrer et barsk miljø omkring den italienske mafia i 1940’ernes New York, set gennem en ung piges undrende og begejstrede øjne.

Her kan du lytte til episoden 'Egan og den hårdkogte havnemafia'
Varighed: 20:36

Produktion: Jacob Krag Linde og Anne Jeppesen
Medvirkende: Rikke Smith og Helle Sihm
Kendingsmusik:  Eucrid Elms - I Just Saw The End of the World

Musik i episoden: ProleteR - April Showers
Musik i episoden: Kevin McLeod - Dances and Dames
Musik i episoden: The Underscore Orchestra - Swing Gitan

Med Kundskabens Hotel inviterer vi dig ind på biblioteket – både i stille hjørner mellem fyldte boghylder og ved livligt larmende caféborde. Her vil du blive præsenteret for litteratur, viden, kunst, film og musik af de mange vidende mennesker, man kan møde i Københavns Biblioteker.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Podbean
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcasten på eReolen