Podcast: Lydbogens udvikling i en digital tidsalder

08.01.21
Podcast om lydbogen, hvad den kan for børn og dens status i den digitale tidsalder.

Om podcasten

Hvad kan lydbøger for børn og hvordan har lydbogens status ændret sig i kraft af digitale mediers fremkomst?

Hør mere om dette i Vi elsker bøgers podcast med Sarah Mygind, forsker i børnelitteratur ved Aarhus Universitet, der er i samtale med skaberne bag lydbogsprojektet Bettinas Badekar - animationsinstruktør Kristian Nordentoft og manuskriptforfatter Jesper Fink.

Find denne podcast og mange flere på "Vi elsker bøgers" podcastside

Om "Vi elsker bøger" podcast

"Vi elsker bøger"-podcast produceres af Københavns Biblioteker i forbindelse med afholdelsen af Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival af samme navn. Podcasten dykker ned i emner der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og er både foredrag og interviews.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Hent eller aflyt foredragene på KøbenhavnLyd

Eller skriv "Vi elsker bøger" i søgefeltet på din podcast-app

Vi elsker bøger er en børnelitteraturfestival med fokus på at fejre litteraturen og læselysten hos børn og bidrage til gode læseoplevelser. Festivalen arrangeres af Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne.

Se mere om Vi elsker bøger festivalen på bibliotekernes hjemmeside her.