Foto: Les Kaner

Månedens forfatter: Katrine Marie Guldager

Podcast med Katrine Marie Guldager om hendes roman 'Det samme og noget helt Andet'

Det er farligt at skrive om sit eget liv

Katrine Marie Guldagers seneste roman handler om begivenheder fra hendes eget liv. Det har ikke været let for hende. Da hun var 21 år mistede hun både en veninde og sin far indenfor få uger.

”Det er farligt at skrive om sit eget liv. Alle de følelser man går ned i. Der er skyld, skam, fortrydelse, usikkerhed, tvivl. Det er hårde følelser at være i.” Sådan siger Katrine Marie Guldager i Hovedbibliotekets nye udgave af podcasten ”Månedens forfatter”.

'Det samme og noget helt andet' handler om oplevelsen af at være i en familie. På godt og ondt. Tiden efter faderens dødsfald er både den periode, hvor Katrine Marie Guldager begynder at gå på Forfatterskolen, og samtidig er det også en tid med en række svære oplevelser med hendes egen familie.

I podcasten fortæller forfatteren, om nogle af de overvejelser hun gjorde sig, før hun skrev romanen og hvordan hun benytter sig af både fiktion og en række smertefulde erfaringer fra eget liv.

Lyt med

Lyt til podcasten fra Københavns biblioteker med Katrine Marie Guldager her.

Om podcasten:

Podcasten er produceret og tilrettelagt af Claus Vittus og indgår i serien 'Månedens Forfatter', som er en podcast-serie, der har eksisteret i syv år og som har mere end 50 forfattere repræsenteret i lydform. 

Se mere om "Månedens Forfatter" her.

Find flere podcasts fra Københavns Biblioteker

Du kan finde Københavns Bibliotekers øvrige podcasts her.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcasten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Månedens forfatter' i din podcast app.

Tilbage til LYD