Tilbud til børneinstitutioner på Nørrebro Bibliotek

Børn og voksne er altid velkomne på Nørrebro Bibliotek. Men for tiden er vores tilbud begrænset af Covid19 foranstaltninger.

Hvis I vil være sikre på at få personlig betjening, skal I komme torsdag formiddag.
Mellem kl.10 og 11 står der en medarbejder klar til at tage sig af jer. Men ikke før vi har normale tilstande igen.

Vi kan have materialer klar om bestemte emner, som I kan hente og låne når det passer jer. Vi har brug for et par uger til at skaffe bøgerne hjem.

Tal med en medarbejder, eller skriv en mail til piolss@kk.dk

I er velkomne til at have madpakker med, og vi har pusleplads, hvis jeres børn har brug for det.

I kan få oprettet et særligt institutionslånerkort. Det kræver at I afleverer en blanket som er stemplet og underskrevet af institutionens leder.
Print blanketten eller bed om en blanket næste gang I er hernede.
Når I låner på institutionskort, har I dobbelt så lang lånetid og får ingen gebyrer, hvis I en sjælden gang kommer til at aflevere for sent.

Print blanketten

Vi glæder os til at tage imod jer!