Tilbud til børneinstitutioner på Nørrebro Bibliotek

Børn og voksne er altid velkomne på Nørrebro Bibliotek. Vi har selvbetjent åbningstid hver dag fra kl. 9-21.

Hvis I vil være sikre på at få personlig betjening, skal I komme onsdag formiddag.
Mellem kl.10 og 11 står der en medarbejder klar til at tage sig af jer.

Vi kan have materialer klar om bestemte emner, som I kan hente og låne når det passer jer. Vi har brug for et par uger til at skaffe bøgerne hjem.

Tal med en medarbejder, eller skriv en mail til piolss@kk.dk

I småbørnsområdet har vi en institutionsreol. Her finder I litteratur I kan bruge i arbejdet med børnene.

I er velkomne til at have madpakker med, og vi har pusleplads, hvis jeres børn har brug for det.

I kan få oprettet et særligt institutionslånerkort. Det kræver at I afleverer en blanket som er stemplet og underskrevet af institutionens leder.
Print den her, eller bed om en blanket næste gang I er hernede.
Når I låner på institutionskort, har I dobbelt så lang lånetid og får ingen gebyrer, hvis I en sjælden gang kommer til at aflevere for sent.

Vi glæder os til at tage imod jer!